Ø K T

KROPPSFORANKRET TILSTEDEVÆRELSE 

 Gjennom en reise i ditt indre landskap vil du oppleve en dypere relasjon til deg selv og oppøve din tilstedeværelse i øyeblikket - og i livet.

Vi har kalt det "ØKT"; øvelser for kroppsbevissthet og tilstedeværelse.

Å bli bedre kjent med seg selv, og opparbeide ekte kontakt med ditt indre landskap vil gi muligheter til å roe nervesystemet. Du vil tåle belastninger og møte motstand med nye perspektiver.  Kropp, sinn og ånd er sammenkoblet.

Vi jobber med et helhetlig fokus!

HVA DU FÅR

Mulighet til å koble deg på ditt indre landskap, dine egne mønstre og din egen kropp som helhet. Du får veiledning mot stødighet, avspenning og nye perspektiver, til deg selv, dine relasjoner og til naturen rundt deg. 

Livet setter seg i kroppen - og dermed er det også gjennom kroppen vi kan frigjøre spenninger. 

Avspenning

Både gjennom lydmeditasjon og avspenning gjennom badstu og havsbad.

Ubevisste mønstre og livet som skrives inn kroppen

Gjennom en dialog mellom Ragnhild og Tonje vil vi belyse noen av utfordringene vi kan møte på gjennom livet - og dermed hvordan vi kan løse opp i dem <3 

Næring til kropp og sinn

Gjennom denne helaften sørger vi for et godt og økologisk måltid laget av kokken Remy. Alt henger sammen med alt, næring for kroppen og næring for sinnet. Gled deg til å dele et godt måltid i trygge, gode omgivelser.

Ø K T

Vi lever i et samfunn som gjør oss frakoblet fra vår egen natur.

Vi lever på en måte som ikke alltid favoriserer det autentiske, ekte, sensitive og sakte.

Gjennom dette kurset Ø K T tar vi lengselen etter - og bevisstheten rundt det å være i kontakt med seg selv, helt på ekte, på alvor. Du får teknikker knyttet til pusten, det mjuke blikket og jording. Dette gjør at du kan begynne å erfare livet mer bottom-up, fra en kroppsforankring, og ikke leve et liv fullt av tankespinn og "oppe i sitt eget hode".

"Jeg digger dette. Det å utfordres på å våge å være, ja bare være. Bare eksistere. Det er ikke så ofte, lengre."

 
Lærer, 54 år.

"Først var jeg litt skeptisk. Til alt dette med kroppen og helheten og at det kunne bety en forskjell. Så kjente jeg det på kroppen, en slags fred - nesten ut av det blå, samtidig med tydelige støtte i omgivelsene"

 
Mann etter deltakelse på mindfulness med Ragnhild

LENGTER DU ETTER Å NAVIGERE UT FRA DITT INDRE KOMPASS?

Bli med nå!