Jeg er relasjonsveileder og familieterapeut og elsker faget mitt!

Min visjon er å være en wanderwoman som dytter deg i riktig retning, ved små steg - som kan bidra til store endringer!

Jeg har vokst opp med utendørs aktivitet og hatt hest hele livet. Det har satt meg i bevegelse, uansett vær, uansett humør. Hestene måtte ha mat og stell uansett hvordan formen var og hvilke vendinger livet tok. Det har gjort at jeg verdsetter bevegelse og frisk luft ekstra mye. Jeg har også sett hvor store endringsprosesser vi kan sette i gang gjennom vandremagi og frisk luft! Det enkleste verktøyet, kombinert med noen å snakke med = dine steg mot ei bedre helse!


Som terapeut har jeg en grunnleggende takknemlighet til naturen, og brukt naturen som arena for et friskere liv.

Jeg har en mastergrad i familieterapi og systemisk praksis, enklere sagt handler det om kommunikasjon og hvordan vi mennesker fungerer sammen. Dette har jeg brukt 6 år av livet på å studere og fundere på. Den viktigste læringen syns jeg er den vi gjør sammen, menneske til menneske, ut fra hvert enkelt sitt ståsted - og GÅsted :)

Jakten på balanse -

et steg av gangen!

Jeg tror vi alle jakter på balansen mellom aktivitet og hvile, mellom spenning og avspenning. Vi lever alle litt på skakke, og har behov for å rebalansere oss og finne bakkekontakten litt på ny, hver dag.

Jeg tror vi finner stødig forankring, gjennom bevegelse! 

Jeg er samfunnsviter i bånn og har en bachelor i kulturstudier, i tillegg til at jeg har slengt på en dæsj pedagogikk. Jeg er faktisk en skikkelig nerd som vet en hel del også om en stillesittende livsstil og utfordringene med det..

Derfor er en jobb jeg liker - når vi kan bevege oss og samtidig ha gode samtaler som åpner opp for å se vante relasjoner og situasjoner med nye perspektiver.