________

LIVET, KJÆRLIGHETEN OG KUNSTEN

Breddfull arbeidserfaring

Jeg har levd et mangfoldig liv og er utrolig takknemlig for det. På CV`en har jeg alt fra avisbud, undervisning, designarbeid og rådgiverstillinger. Jeg elsker å jobbe prosjektbasert, og digger å bruke mine evner på en variert og utfyllende måte.

Hvem sa at 100% fast arbeidsplass er det beste? De beste jobbene jeg har hatt har vært deltidsstillinger i herlige kombinasjoner!

Kjærlighet til språket

Jeg har alltid vært skrivende. Hele livet. Det å finne sin skrivestemme handler på mange måter om å finne sin plass i livet. Hvem er jeg i språket, hvem er jeg i tekst? 

I min masteravhandling i familieterapi og systemisk praksis utforsket jeg språket og skriving som verktøy for personlig refleksjon og vekst, og hvordan vi formes av ulike stemmer, skriftlige som muntlige.

Kreativitet og innovasjon

De som kjenner meg, kjenner meg gjerne for min kreativitet. En kunstnersjel som sjelden blir tom for idéer. Etterhvert har jeg forfulgt de jeg mener er de aller beste, og bruker fritiden min på å dyrke andre aktiviteter som kunst, maling og musikk. 

I gründerlivet har jeg en evne til å se løsninger fremfor problemer, noe som er en stor drivkraft til å komme seg videre.

Jeg er mangfoldig og fargerik

 

Farger former vår identitet og personlighet, så vel som det påvirker vårt humør. Nedenfor deler jeg noen av mine farge- og illustrasjonsprosjekter.

Egen fargepalett er valgt ut i knæsje farger, mange som kjenner meg syns jeg "lyser gult" langveis, derfor er den gule sola også en del av logobladet. Da jeg var liten ble jeg kalt for "morgensola", jeg håper jeg aldri slutter å skinne for det jeg liker å holde på med : )