Book a call
Video Poster Image
Kanskje du kjenner på blokkeringer i kroppen, eller på områder i livet du gjerne ville ha forløst? Hva skal til for å bevege seg fra ett sted i livet, over i en litt annen retning? Å kombinere terapi og fysisk bevegelse kan være en drahjelp til å skifte spor og finne en ny retning. Å gå en tur og bevege seg er en måte å få klarhet i tankene. Vi tilbyr veiledning og vandreterapi hvor vi sammen beveger oss mentalt og fysisk.
 

Aristoteles som la grunnlaget for mye av den vestlige vitenskapen ble kalt «peripatikerer» som er en person som spaserer omkring. Hans beste undervisningsmetode var nemlig å vandre med elevene sine. Da jeg var kontorrotte brukte jeg gange som en måte å gjennomføre møter på. Som terapeut ser jeg enda større og viktigere verdi av dette. De beste samtalene er de vi har mens vi beveger oss, vi kan undre oss, underveis! 

En av mange fordeler er å ta vare på helsa vår gjennom fysisk aktivitet og samtidig få innholdsrike og jordnære samtaler.

Vi kan møtes fysisk eller vi kan ringes, og gå fra hvert vårt sted mens vi snakker. Sammen kan vi frigjøre fastlåste mønstre.

 

Legg igjen e-posten din så får du tilsendt det første steget!

 

Når du legger igjen e-posten vil du også kunne motta flere brev som omhandler helhetlig helse og egenterapi.

Mennesket har ikke røtter, det har føtter!

 

10 års erfaring med

kroppsorientert terapi 

Hvem er walk&talk for? 

Så lenge du kan sette en fot foran den andre, er du også i stand til å bevege deg i en ny retning.

Du som er nysgjerrig på walk and talk føler at livet er på vent, at resten går i fra deg? Du kjenner deg på vippepunktet mellom god og dårlig helse, og vet at det er på tide å ta tak i dette fremfor å utsette.

Temaer vi kan snakke om under våre take-away turer er personlige kriser, blokkeringer i kroppen din, angst, utfordringer knyttet til rus, skam, alkohol, kjærlighet og/eller vanskelige relasjoner, vanskelige arbeidsforhold, parforhold eller slitsomme svigermødre, - it´s up to you.

«All truly great thoughts are conceived by walking».

Naturen og vandringen er for mange helt essensielt for å finne ro

...For ikke å nevne følelsen av å være i kontakt med hele seg selv. Gjennom samtale kan vi skape mer flyt og åpenhet. Kanskje er det ukomfortabelt med blikkontakt? Det trenger du ikke å bekymre deg for.

En av de jeg snakket med fortalte meg at nå hun snakket med andre så gikk hun rundt i stua som en tiger i bur. Vi tar med oss denne hvileløse vandringen og skaper noe konstruktivt, ut-av-buret-følelsen! Vi tar kroppens behov for bevegelse på alvor.

 

Jeg sender deg gjerne nyhetsbrev som handler om bevegelse, helhetlig forståelse av kropp og sinn hvis du er nysgjerrig på å lære mer.

Sett meg opp til å få gratis nyhetsbrev!

Trenger du støtte over tid?  

Du kan investere i både din mentale og fysiske helse.
Du får tilgang til online veiledning du kan benytte deg av når som helst, videoer om walking meditations, avspenningsteknikker kombinert med faste turavtaler hvor vi beveger oss sammen. Dette er en high class ticket hvor jeg investerer i både min og din verdifulle tid til å støtte deg i å komme et steg videre, bokstavelig talt.

Du får 4 individuelle samtaler og tilgang til et system hvor du også noterer ned egen prosess for bevisstgjøring. Investeringen i din helse forutsetter 3-måneders oppfølging. Mitt mål er at du skal finne tilbake til deg selv, og få det bedre i hverdagen, ett skritt om gangen - vi går oss til personlig og mental vekst!

 

Sjekk også ut podcasten min så blir du litt bedre kjent med meg og mine verdier inntil vi snakkes!

Lytt til podcasten min "Tilstedeværelse" mens du venter på din tur!

 Bevegelse gjør mester

Å sette kroppen i bevegelse er en annen form for det som i psykologi kalles for "atferdsaktivering". Forskning sier at vi blir friskere av det. Jeg har sett det utallige ganger selv, naturens og begevelsens forløsninger.

Medisiner, depresjoner og tunge livshendelser kan gjøre at vi havner i en vond sirkel med lite aktivitet og samtidig, for mye aktivitet i de små grå, i tankene... 

Gjennom å forløse energi kan vi også forløse blokkert smerte eller underbevisste mønstre i kroppen når vi jobber bottom-up, gjennom at vi bruker hele kroppen. Med litt ekstra støtte kan vi finne ny retning..

Video Poster Image

Nysgjerrighet inn i nye situasjoner !  

Å fokusere på vekst og fremtid, fremfor fortid er en vanskelig balansegang. Problemene lar seg ikke knipse bort, og vanskelige livssituasjoner er ikke mulig å koste under teppet og erstatte med turskoene. Vi blir kjent med dine røtter og din historie, her-og-nå, for å finne nye mønstre i fremtiden. 

Sammen kan vi finne gode (for)løsninger for å bevege oss ut av det vi står i, gjennom et fokus på her-og-nå. Vi kombinerer vandring og ordinære samtaler i ro og stille, om ønskelig.

 

Gjennom stegene våre..

tenker vi bedre og mer konstruktivt når vi er ute. Gange er en supereffektiv og medikamentellfri antidepressiva..

Blodsirkulasjonen øker og utløser endorfiner og gjør godt for helsa. Forskning viser også at bevegelse øker kreativiteten, og vi får derfor lettere øye på løsninger og nye perspektiver.

I vandremagi gjennom bevegelse, kan vi endre tempoet i samtalen, vi kan stoppe opp og legge merke til det som skjer rundt oss eller i oss og vi kan få hjertepumpa til å slå litt hardere. Det du trenger, der du er!